Skip to content

Axxa Marine

Båthamnsprodukter för professionellt bruk

Axxa är en partihandel för hamnprodukter. Till våra kunder hör städer, kommuner, bryggtillverkare och båtklubbar. Varumärket Axxa är känt för sin toppkvalitet och pålitlighet. Formeln ”billigt och bra” ingår inte i vår vokabulär. Axxas produkter är kostnadseffektiva och bidrar till utvecklingen av hamnarna.

Axxa-Tech Oy är en solid och pålitlig partner. I Suomen Asiakastieto Oy:s kreditklassificering har vi tillhört klassen Finlands starkaste ända sedan år 2007. Personlig och sakkunnig kundservice är en av våra bästa sidor.

Egen produktion

En av Axxas styrkor är produktutveckling. Vi utvecklar produkter som fungerar allt bättre och vi har en kundorienterad produktutveckling. Produktutvecklingen har bevisligen gett kunderna kostnadseffektiva lösningar och efterfrågan på vår produktutveckling har ökat.

Våra största framgångar har varit AK-pontonerna, bomflötena och de gångbara båtbommarna. Dessa har vi själva planerat. Det finns fortfarande många nya idéer och mycket att utveckla, och vi är helhjärtat engagerade i utvecklingen av nya produkter!

Axxa som varumärke

Varumärket Axxa är känt för kvalitet och funktion. Att hjälpa kunden är viktigt för oss. Våra unika och innovativa produkter löser problem som uppstår under användningen. Våra kunder har också gett oss beröm för detta – en dyrare, högklassig produkt kan sist och slutligen visa sig vara en billigare lösning.

Produktutveckling

Bästa kvaliteten

Formeln ”billigt och bra” ingår inte i vår vokabulär - vår version är ”den bästa kvaliteten och rätt pris”

Inga verkliga inbesparingar görs genom att köpa den billigaste produkten. För att kunna sälja en produkt billigt måste man pruta på något, t.ex. råmaterialet, materialtjockleken, svetsningen, ytbeläggningen och mycket annat.

Kostnadseffektivitet uppstår genom livscykeltänkande, dvs. genom att använda högklassiga produkter som håller mångdubbelt längre än en dålig och billig produkt.

Konsument kunderna NOTERA!

Du hittar vår webbutik här