Skip to content

Venepuomit

Kevyet Venepuomit

Kestävä & Huoltovapaa

Venepuomit on tehty vahvemmasta S355 materiaalista, joka on suunniteltu kestämään kovemmatkin olosuhteet ja pysyy suorana ja taipumattomana vuodesta toiseen. 

Venepuomin rakenne on täysin hitsattu ilman heikentäviä pulttiliitoksia. Molemmissa päissä on kiinteät venelenkit, jotka helpottavat veneilijää rantauduttaessa. 

Venepuomiin on saatavana kiinni hitsattu askeltaso, joka on tehty hammastetusta XSP-teräsritilästä. Askeltaso ei ole liukas missään olosuhteissa ja on näin turvallinen käyttää. 

Kevyissä venepuomeissa käytämme salkkukellukkeita, kiinnitys kahdella poikittaisella pultilla teräsrunkoon. 

Kevyet venepuomit ovat erittäin helppoja ja nopeita asentaa. Kellukkeet ja törmäyssuojat pulteilla kiinni ja tuote on valmis asennettavaksi.

Puomipaketit

6 m:n venepuomi XSP-askeltasolla, 90 l:n salkkukellukkeella ja törmäyssuojalla, nivelet sekä nivelpultit

8 m:n venepuomi XSP-askeltasolla, 2 x 90 l:n salkkukellukkeella ja törmäyssuojalla, nivelet sekä nivelpultit

Kevyt Käveltävät Puomit

Turvallinen, kestävä & huoltovapaa

Kevyt käveltävä venepuomi on tehty vahvemmasta S355 materiaalista, joka on suunniteltu kestämään kovemmatkin olosuhteet ja pysyy suorana ja taipumattomana vuodesta toiseen. Lisärunkoina toimii pitkittäissuuntainen pulttikiinnitteinen lankkulaudoitus.  

Vahvan rakenteen ansiosta venepuomi ei venkoile sen päällä käveltäessä. Turvallisuus on ykkössijalla käveltävissä puomeissa. 

Pulttikiinnitteinen laudoitus sekä XSP teräsritilä Y-osassa takaavat pitkän ja huoltovapaan elinkaaren puomille ja kävelytasolle. 

Kevyissä Käveltävissä venepuomeissa käytetään salkkukellukkeita, kellukkeen kiinnitys kahdella poikittaisella pultilla teräsrunkoon. 

Kevyet venepuomit ovat erittäin helppoja ja nopeita asentaa. Kellukkeet ja törmäyssuojat pulteilla kiinni ja tuote on valmis asennettavaksi. Venepuomeissa on tehdasasenteinen lankkulaudoitus valmiina. 

Puomipaketit

6 m:n venepuomi XSP-askeltasolla, 3 x 90 l:n salkkukellukkeella ja 1 x törmäyssuojalla, nivelet sekä nivelpultit.

8 m:n venepuomi XSP-askeltasolla, 5 x 90 l:n salkkukellukkeella ja 1 x törmäyssuojalla, nivelet sekä nivelpultit.

Mammuttipuomit

Turvallinen, Vakaa & Huoltovapaa

Turvallisuus laiturilla on ensisijaisen tärkeää. Tästä lähtikin idea kehittää uusi käveltävä venepuomi markkinoille.

Uudessa käveltävässä mammuttipuomissa olemme keskittyneet nimenomaan vahvaan runkorakenteeseen, kestävyyteen ja huoltovapauteen. Vahvan rakenteen ansiosta venepuomin päällä on helppoa ja turvallista kävellä, myös mammuttipuomin ulkonäkö on vahva ja vakuuttava.

Venepuomin runkorakenne on valmistettu vahvemmasta S355 materiaalista, joka on suunniteltu kestämään kovemmatkin olosuhteet ja pysyy suorana ja taipumattomana vuodesta toiseen.  Lisärunkoina toimii pitkittäissuuntainen lankkulaudoitus sekä 3,6 m pitkä ponttoni AK36.

Venepuomissa laudoitus ja ponttoni on kiinnitetty läpipulteilla teräsrunkoon. Puomit toimitetaan asennusvalmiina kohteeseen. 

 

Puomipaketit

8/9/10m venepuomi AK-36 -ponttonilla, nivelet ja nivelpultit. Puomin kantavuus n. 800 kg

12m venepuomi 2x AK-36 -ponttonilla, nivelet ja nivelpultit. Puomin kantavuus n. 1 700 kg

Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa, kysy lisää!