Skip to content

Pelastusvälineet

Turvallisuus

Laadukkaat ja käytännölliset ShoreSafety pelastusvälineet tuovat turvallisuutta rannoille ja luovat hyvän kuvan rantaa ylläpitävästä tahosta. Pelastusvälineiden sijoittaminen on syytä suunnitella tarkasti, ja käymme mielellään asiakkaan kanssa yhdessä läpi rannan varustelua. ShoreSafety tuotteet soveltuvat venesatamiin, rantavalleille, uimarannoille, rantatoreille ja mihin tahansa veden läheisyyteen. Kaikki pelastusvälineiden komponentit valmistetaan erittäin laadukkaista materiaaleista, kuten merialumiinista, ruostumattomasta teräksestä sekä polyetyleenimuovista. Materiaaleissa siis erittäin hyvä korroosion kesto.

pelastusrengas

Pelastusrengas

Virallinen Solas-hyväksytty pelastusrengas, soveltuu laituri-, veneily- ja laivakäyttöön. Pelastusrengas on kovamuovinen ja uretaanitäytteinen, neljä heijastinta molemmilla puolilla. Saatavilla heittoköydellä tai ilman.Ulkohalkaisija 72,5cm, paino 2,5kg.

Kiinteä pelastustikas

PELASTUSTIKAS - KIINTEÄ

Kiinteä pelastustikas on valmistettu tukevasta teräksestä, joka voidaan pulverimaalata eri väreillä tarpeen mukaan. Viisiaskelmaisen pelastustikkaan pituus on 1,6 metriä, ja tikkaita voidaan toimittaa myös pidempinä noin 30 cm:n askelvälillä aina 3,6 metriin asti. Pelastustikkaan kiinnityskohdat ja kiinnityksen lattaraudat voidaan kustomoida tarpeen mukaan.

Pelastusrenkaan teline

Pelastusrengas Teline

Valmis pelastusrengaspakkaus. Sisältää pelastusrenkaan, heittoköyden sekä kiinnitysalustalle sopivan jalustan.

Pelastusvälinepylväs

Pelastusväline Pylväs

Pelastusvälinepylväs laiturille sisältää alumiinipylvään heloineen ja kiinnitystarvikkeineen, 4 metrin alumiinilaitaiset ja EPS-täytteiset kelluvat tikkaat, 5 metrin muovilla päällystetyn alumiinisen pelastushaan viirillä sekä SOLAS-hyväksytyn pelastusrenkaan 25 metrin heittoköydellä.

Pelastuslautta

Nyt saatavilla uusi yksinkertaisempi pelastuslautta. Kooltaan kompakti malli.

 

Pelastusasema

Pelastusasema sisältää yllämainitun pelastusvälinepylvään tarvikkeiden lisäksi myös pelastuslautan RR3. Pelastuslautalle pystyy helposti vetämään veden varaan joutuneen henkilön, vaikka tämä olisi tajuton. Se on erittäin vakaa, kevyt ja helposti soudettava. Lautta on suunniteltu siten, että veden varaan joutunut voidaan vetää lautan kyytiin ilman, että pelastajan tarvitsee vaihtaa paikkaa pelastuslautalla.

pelastuslautta ja pelastusvälineet asennettuna kauppatorille
Kauppatori Helsinki
pelastuslautta ja pelastusvälineet asennettuna kauppatorille
Helsinki
pelastusvälinepylväs Kalasatamassa pelastusvarusteilla
pelastusvälinepylväs Kalasatamassa kelluvilla pelastustikkailla ja pelastushaalla