Skip to content

Axxa Marine

Venesatamatuotteet ammattikäyttöön

Axxa on satamatuotteiden tukku. Asiakkaitamme ovat kaupungit, kunnat, laiturivalmistajat sekä veneseurat. Axxa-brändi tunnetaan huippulaadusta sekä luotettavuudesta. Yhtälö ”halpa ja hyvä” ei kuulu sanavarastoomme. Axxan tuotteet tuovat kustannustehokkuutta ja auttavat satamien kehittämisessä.

Axxa-Tech Oy on vakavarainen ja luotettava kumppani. Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksessa olemme kuuluneet Suomen vahvimmat -luokkaan jo vuodesta 2007. Henkilökohtainen ja asiantunteva asiakaspalvelu on parhaita puoliamme.

Oma Tuotanto

Axxan vahvuuksia on tuotekehitys. Kehitämme entistä toimivampia tuotteita ja teemme asiakaskohtaista tuotekehitystä. Tuotekehitys on todistetusti tuonut asiakkaille kustannustehokkaita ratkaisuja, ja tuotekehityksemme kysyntä on lisääntynyt.

Suurimpia menestyksiä ovat olleet suunnittelemamme AK-kellukkeet, salkkukellukkeet sekä käveltävät venepuomimme. Uusia ideoita ja kehitettävää on vielä paljon, ja olemme täysillä mukana uuden kehittämisessä!

Axxa Brändinä

 

Axxa-brändi tunnetaan laadusta sekä toimivuudesta. Meille tärkeintä on asiakkaan auttaminen. Omaperäiset ja innovatiiviset tuotteemme ratkaisevat käytön aikana ilmeneviä ongelmia. Tästä olemmekin saaneet kehuja asiakkailtamme ­- arvokkaampi, laadukas tuote voikin loppujen lopuksi osoittautua halvemmaksi ratkaisuksi.

Tuotekehitys

Paras laatu

Yhtälö "halpa ja hyvä" ei kuulu sanavarastoomme - meidän versiomme on "paras laatu ja oikea hinta"

Todellisia säästöjä ei saavuteta ostamalla halvinta tuotetta. Jotta tuotteesta saadaan halpa, joudutaan tinkimään jostain, kuten esim. raaka-aineesta, materiaalin paksuudesta, hitsauksien määrästä, pinnoitteista sekä monesta muustakin asiasta.

Kustannustehokkuus syntyy elinkaariajattelulla eli käyttämällä laadukkaita tuotteita, jotka kestävät moninkertaisesti pidempään kuin huono ja halpa tuote.

Kuluttajat HUOM!

Tästä suoraan verkkokauppaamme