Satama- ja laituritarvikkeiden asiantuntija

Axxa Marine -tuotteita saatavilla jälleenmyyjien varastosta, tarkista lähin jälleenmyyjäsi ja ota yhteyttä. Kuluttajamyynti nyt myös Fixus-liikkeiden kautta!

AxxA Marine

AxxA Marine tarjoaa laajan valikoiman satama- ja laiturirakennustarvikkeita. Tarjoamme asiakkaille alan laadukkaimpia tuotteita kokeneimmilta valmistajilta.

Oma tuotanto

Omaa valmistetta olevat poijut ja erilaiset metallituotteet ovat kehitetty vuosien kokemuksella kestämään parhaiten Suomen vaihtelevissa olosuhteissa.

Facebook, klikkaa nähdäksesi kuvat

VAROKAA! Liikkeellä väärennettyä luokiteltua kiinalaista kettinkiä, napsahtelee poikki ja hitsaussaumat syöpyy pois, eipä kestänyt edes vuotta. Kuvissa lopputulos.
Muistutamme että AITO luokiteltu kettinki on ainoa vaihtoehto luotettavaan, turvalliseen ja kestävään ankkurointiin.
NS 9415:2009 vaatimukset täyttävä kettinki on paras ja luotettavin vaihtoehto.
AxxAlta Norjalaisen ASEKEN huippuluokan NS 9415:2009 sertifioitua kettinkiä.
Takuutuote joka kestää kaikissa olosuhteissa paremmin kuin mikään muu kettinki markkinoilla!
...

View on Facebook

Suunnittelua ja kehitystyötä

Julkisessa käytössä olevien satama- ja uimalaiturien suunnittelu, kestävä kehittäminen ja jatkuva innovatiivinen ajattelu ovat Axxalle tärkeä asia. Olemme kehittäneet hyviä ja toimivia ratkaisuja mm. puomikellukkeen kiinnittämisestä, muotoilusta sekä heijasteen käytöstä poijuissa. 

Axxa suunnittelee ja toteuttaa vene- ja pienvenesatamalaiturit alusta loppuun ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella. Osoituksena ammattitaidosta ja pätevyydestä annamme kaikille tuotteille sekä niiden asennuspalvelulle takuun. 

Ankkurointi on kestävän sataman kannalta oleellisin investointi, se suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti ja toteutetaan Luokitelluilla aseke® GRADE40 tai aseke® ALLOY G70-kettingeillä sekä luokitelluilla sakkeleilla. Betonipainojen lenkit sekä laiturin ankkurointilenkit valmistetaan myös luokitellusta teräksestä.

Venelaiturin veneen kiinnitysmahdollisuudet toteutetaan asiakkaan vaatimusten mukaan. 

Axxa-Marine katalogi

Lataa kuvasto klikkaamalla kuvaa

Avaa Marine kuvasto

Edustukset

 

 aseke_logo-new

aseke®, eli As Einar Kunsts Etf on Norjalainen kettinkivalmistaja. Valmistaa erittäin laadukkaita Ankkurointi- ja teollisuuskettinkejä, sakkeleita, pollareita ja muita ankkurointitarvikkeita luokitelluista materiaaleista.

 

Logo M (Pantone)-small

ShoreSafety, A-miljö. Ruotsalainen hengenpelastusvälineitä valmistava ja suunnitteleva asiantuntijayritys, erittäin laadukkaat Ruotsin tiukat turvallisuusstandardit täyttävät tuotteet.

Tuotekategoria: Laituri ja ankkurointi
Tuotekategoria: Laiturin varusteet

Tuotekategoria: Kettingit ja sakkelit
Tuotekategoria: Turvallisuus

Haluatko tietää lisää yrityksestämme? Lue yrityksemme tarina.