Satama- ja laituritarvikkeiden asiantuntija

Axxa Marine -tuotteita saatavilla jälleenmyyjien varastosta, tarkista lähin jälleenmyyjäsi ja ota yhteyttä. Kuluttajamyynti nyt myös Fixus-liikkeiden kautta!

AxxA Marine

AxxA Marine tarjoaa laajan valikoiman satama- ja laiturirakennustarvikkeita. Tarjoamme asiakkaille alan laadukkaimpia tuotteita kokeneimmilta valmistajilta.

Oma tuotanto

Omaa valmistetta olevat poijut ja erilaiset metallituotteet ovat kehitetty vuosien kokemuksella kestämään parhaiten Suomen vaihtelevissa olosuhteissa.

Facebook, klikkaa nähdäksesi kuvat

MYYDÄÄN LAITUREITA:

Nämä laiturit etsivät rakastavaa ja hyvää kotia.
Olisiko se kenties teidän rannassa?

400 mm putkella. Olleet vedessä yhden viikon.

Kuvan isompi laituri koko: 9x3 m hinta 3500 €
Kuvan pienemmät laiturit 3 kpl koko 6x3 m hinta 2500 €

Lisätietoja ja yhteydenotot: Thomas Åberg p. 0400-464037
...

View on Facebook

Uudet upeat vinoon laudoitetut laiturimallimme nähtävillä myyntinäyttelyssämme. Vinolaudoitus tuo laiturin ulkoasuun aivan uutta särmää ja ilmettä. Nämä on nähtävä! 

Tervetuloa ihastelemaan näitä kaunokaisia Itä-Helsinkiin, osoite on Uusi porvoontie 12-14. Meidät saa paikanpäälle esittelemään ja jutustelemaan laitureista sekä kaikesta muustakin mukavasta soittamalla ennakkoon p. 0400 - 594 896.
...

View on Facebook

Suunnittelua ja kehitystyötä

Julkisessa käytössä olevien satama- ja uimalaiturien suunnittelu, kestävä kehittäminen ja jatkuva innovatiivinen ajattelu ovat Axxalle tärkeä asia. Olemme kehittäneet hyviä ja toimivia ratkaisuja mm. puomikellukkeen kiinnittämisestä, muotoilusta sekä heijasteen käytöstä poijuissa. 

Axxa suunnittelee ja toteuttaa vene- ja pienvenesatamalaiturit alusta loppuun ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella. Osoituksena ammattitaidosta ja pätevyydestä annamme kaikille tuotteille sekä niiden asennuspalvelulle takuun. 

Ankkurointi on kestävän sataman kannalta oleellisin investointi, se suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti ja toteutetaan Luokitelluilla aseke® GRADE40 tai aseke® ALLOY G70-kettingeillä sekä luokitelluilla sakkeleilla. Betonipainojen lenkit sekä laiturin ankkurointilenkit valmistetaan myös luokitellusta teräksestä.

Venelaiturin veneen kiinnitysmahdollisuudet toteutetaan asiakkaan vaatimusten mukaan. 

Edustukset

 

 aseke_logo-new

aseke®, eli As Einar Kunsts Etf on Norjalainen kettinkivalmistaja. Valmistaa erittäin laadukkaita Ankkurointi- ja teollisuuskettinkejä, sakkeleita, pollareita ja muita ankkurointitarvikkeita luokitelluista materiaaleista.

 

Logo M (Pantone)-small

ShoreSafety, A-miljö. Ruotsalainen hengenpelastusvälineitä valmistava ja suunnitteleva asiantuntijayritys, erittäin laadukkaat Ruotsin tiukat turvallisuusstandardit täyttävät tuotteet.

Tuotekategoria: Laituri ja ankkurointi
Tuotekategoria: Laiturin varusteet

Tuotekategoria: Kettingit ja sakkelit
Tuotekategoria: Turvallisuus

Haluatko tietää lisää yrityksestämme? Lue yrityksemme tarina.